• امروز : یکشنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 10 May - 2026
2
معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی مازندران خبر داد:

افزایش دما و بارش‌های پراکنده در راه است

  • کد خبر : 3694
  • 27 فروردین 1405 - 23:49
افزایش دما و بارش‌های پراکنده در راه است
معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی مازندران از تداوم هوای نسبتاً پایدار همراه با افزایش تدریجی دما تا اوایل هفته آینده خبر داد و گفت: در برخی ساعات به‌ویژه در ارتفاعات، افزایش ابر، رگبارهای پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری آوای سیمرغ، احمد اسدی با اشاره به آخرین وضعیت جوی مازندران، اظهار کرد: امروز پنج‌شنبه ۲۷ فروردین، آسمان مازندران صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود که این شرایط به‌ویژه در ارتفاعات با افزایش دما همراه است.

 

وی افزود: در ساعات بعدازظهر و شب، افزایش ابر رخ داده و احتمال رگبار خفیف و پراکنده به همراه وزش باد وجود دارد.

 

معاون هواشناسی مازندران خاطرنشان کرد: از جمعه تا یکشنبه (۲۸ تا ۳۰ فروردین)، آسمان استان عمدتاً صاف تا نیمه‌ابری پیش‌بینی می‌شود و روند افزایش تدریجی دما ادامه خواهد داشت.

 

به گفته اسدی، در مناطق ساحلی و جلگه‌ای نیز در ساعات ابتدایی روز، احتمال شکل‌گیری مه صبحگاهی وجود دارد.

 

وی ادامه داد: از یکشنبه‌شب، در ارتفاعات نیمه غربی استان، شرایط جوی ناپایدارتر شده و آسمان با افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق پراکنده و وزش باد نسبتاً شدید موقتی همراه خواهد شد.

 

معاون هواشناسی مازندران درباره وضعیت روز دوشنبه ۳۱ فروردین، گفت: در مناطق شرقی استان، آسمان در ابتدا صاف تا نیمه‌ابری همراه با کاهش دما خواهد بود و از بعدازظهر به‌تدریج افزایش ابر، بارش‌های پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

 

اسدی یادآور شد: در سایر مناطق استان نیز آسمان نیمه‌ابری بوده که با کاهش دما همراه است و از بعدازظهر با ابری شدن، رگبار باران، رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avayesimorgh.ir/?p=3694

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.