• امروز : شنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 9 May - 2026
0
مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران خبر داد:

برگزاری امتحانات پایه‌های اول تا دهم از ۹ خردادماه

  • کد خبر : 3840
  • 14 اردیبهشت 1405 - 23:29
برگزاری امتحانات پایه‌های اول تا دهم از ۹ خردادماه
مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران گفت: برنامه‌ریزی شده امتحانات دانش‌آموزان استان از پایه اول تا دهم از ۹ خرداد آغاز و تا ۲۷ خرداد ادامه یابد و تمامی مقدمات و تمهیدات لازم، فراهم شده است.

به گزارش پایگاه خبری آوای سیمرغ،فریدون کلبادی‌نژاد در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به مناسبت هفته معلم، از آمادگی کامل استان برای برگزاری امتحانات پایان سال خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌ریزی شده امتحانات دانش‌آموزان از پایه اول تا دهم از ۹ خرداد آغاز و تا ۲۷ خرداد ادامه یابد و تمامی مقدمات اجرایی، از جمله طراحی سوالات و تمهیدات لازم، فراهم شده است.

 

وی با اشاره به وضعیت امتحانات نهایی افزود: در پایه‌های یازدهم و دوازدهم، امتحانات نهایی طبق برنامه ابلاغی از دوم خرداد پیش‌بینی شده و تاکنون تغییری در این برنامه اعلام نشده است، با این حال هرگونه تصمیم‌گیری جدید با در نظر گرفتن شرایط کشور و از سوی مراجع ذی‌صلاح اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران ادامه داد: براساس اعلام وزیر آموزش‌وپرورش، در صورت تغییر زمان برگزاری امتحانات، حداقل دو هفته پیش از آغاز، زمان جدید به استان‌ها اعلام می‌شود تا آمادگی لازم فراهم شود.

 

کلبادی‌نژاد با تأکید بر اینکه تصمیم‌گیری نهایی در این حوزه بر عهده نهادهای بالادستی از جمله شورای عالی آموزش‌وپرورش، شورای عالی انقلاب فرهنگی و مراجع امنیتی کشور است، تصریح کرد: به محض دریافت هرگونه مصوبه یا ابلاغ جدید، اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع به دانش‌آموزان و خانواده‌ها انجام خواهد شد.

 

وی درباره نحوه برگزاری آزمون‌ها نیز گفت: سناریوهای مختلفی از جمله برگزاری حضوری، غیرحضوری و حتی ارزیابی‌های عملکردی پیش‌بینی شده و متناسب با شرایط کشور، بهترین شیوه اجرا خواهد شد.

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به تداوم آموزش تا زمان برگزاری امتحانات افزود: مدارس موظفند تا هشتم خرداد، فرآیند آموزش را حتی به‌صورت مجازی ادامه دهند تا وقفه‌ای در جریان تعلیم و تربیت ایجاد نشود.

 

کلبادی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط موجود، تأمین نیروی آموزشی مشابه سال گذشته و با استفاده از ظرفیت معلمان شاغل، بازنشسته و دانشجومعلمان در دستور کار قرار دارد و در صورت نیاز، با اخذ مجوزهای لازم از ظرفیت‌های جدید نیز استفاده خواهد شد.

 

وی از تمرکز ویژه بر توانمندسازی معلمان خبر داد و افزود: تمامی دوره‌های ضمن خدمت امسال با محور تقویت مهارت تدریس در فضای مجازی برگزار خواهد شد، چرا که روش‌های فعلی نیازمند ارتقا و بازنگری است.

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به توسعه زیرساخت‌های آموزشی خاطرنشان کرد: اتصال مدارس به شبکه فیبر نوری با جدیت در حال پیگیری است و در مرحله جدید، حدود هزار مدرسه به این شبکه متصل خواهند شد تا امکان ارائه خدمات آموزشی با کیفیت بهتر، به‌ویژه در بستر مجازی، فراهم شود.

 

کلبادی‌نژاد تأکید کرد: آموزش‌وپرورش مازندران با تمام ظرفیت در تلاش است ضمن مدیریت شرایط، کیفیت آموزش را حفظ کرده و زیرساخت‌های لازم برای آینده نظام آموزشی استان را تقویت کند.

 

وی با اشاره به الزامات برنامه هفتم توسعه، از تعیین تکلیف شاخص‌های کلیدی آموزش در استان خبر داد و گفت: بر اساس مواد ۸۷ تا ۹۲ این برنامه، وضعیت سرانه فضای آموزشی، تراکم کلاس‌های بالای ۳۵ نفر، بازماندگان از تحصیل و سرانه فضاهای ورزشی به‌طور دقیق احصا شده و مسیر ارتقای این شاخص‌ها مشخص است.

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با بیان اینکه این آمارها در سفر رئیس‌جمهور و وزیر آموزش‌وپرورش نیز ارائه شده است، افزود: حرکت آموزش‌وپرورش مازندران بر مبنای برنامه‌محوری است و در کنار توسعه فضاهای آموزشی، موضوع کیفیت‌بخشی نیز با جدیت دنبال می‌شود.

 

کلبادی‌نژاد با اشاره به دغدغه ارتقای معدل دانش‌آموزان، از اجرای «طرح باران» در استان خبر داد و گفت: این طرح با مطالبه‌گری استاندار مازندران تدوین شد و برای اجرای آن، طی شش ماه اقدامات گسترده‌ای انجام گرفت؛ به‌گونه‌ای که شخصاً در دو مرحله به تمامی ۳۳ شهرستان و منطقه سفر کرده و با ۳۸۰ مدیر متوسطه دوم نشست تخصصی برگزار کردم.

 

وی ادامه داد: در قالب این طرح، محتوای آموزشی، نمونه سوالات، شبه‌آزمون‌ها و حتی تدریس‌های مدرسه ماندگار البرز تهران در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت و از طریق کانال «گام نهایی» که بیش از ۵۶ هزار عضو دارد، پشتیبانی آموزشی صورت می‌گیرد.

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با تأکید بر اینکه هیچ مدرسه‌ای با مدرسه دیگر مقایسه نخواهد شد، تصریح کرد: ملاک ارزیابی، ارتقای میانگین نمرات هر مدرسه نسبت به عملکرد گذشته خود است و در پایان، از مدیران و معلمانی که موفق به بهبود شاخص‌ها شوند، با اعطای «نشان لیاقت» تقدیر خواهد شد.

 

کلبادی‌نژاد همچنین از طراحی برنامه «راه آینده» برای متوسطه اول خبر داد و گفت: در شرایط خاص کنونی، لازم است آرایش آموزشی تغییر کند و بسته‌های متناسب با شرایط در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد.

 

وی با قدردانی از تلاش معلمان در شرایط دشوار، افزود: با وجود محدودیت‌های زیرساختی از جمله ضعف اینترنت در برخی مناطق، تلاش شده با توزیع بسته‌های آموزشی و اجرای طرح‌های حمایتی در دوره ابتدایی، از جمله «اجتماعات یادگیری»، «حامی» و «توانا»، آموزش تداوم یابد.

 

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به برنامه‌های جبرانی، ادامه داد: برای جبران عقب‌ماندگی‌های آموزشی، برگزاری کلاس‌های تقویتی در تابستان و حتی آغاز غیررسمی سال تحصیلی جدید در دستور کار قرار دارد.

 

کلبادی‌نژاد با تأکید بر ضرورت حرکت به سمت آموزش ترکیبی و استفاده بیشتر از فضای مجازی، خاطرنشان کرد: باید خود را برای شرایط پیش‌رو از جمله ناترازی انرژی و تداوم برخی محدودیت‌ها آماده کنیم.

 

وی در پایان با بیان اینکه این استان در بسیاری از شاخص‌ها جزو پنج استان برتر کشور قرار دارد، گفت: هدف نهایی، بازگشت مازندران به جایگاه واقعی خود در حوزه آموزش و درخشش در سطح ملی است.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://avayesimorgh.ir/?p=3840

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.