• امروز : پنجشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 26 February - 2026
0
در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی

قلع و قمع ۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در شهرستان سیمرغ با دستور قضایی

  • کد خبر : 3346
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
قلع و قمع ۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در شهرستان سیمرغ با دستور قضایی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ از تخریب و بازگرداندن دو مورد دیوارکشی و بنای غیرمجاز در اراضی زراعی روستاهای مری و دینه‌سر این شهرستان با حضور نمایندگان دادستانی و نیروی انتظامی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری آوای سیمرغ،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ اعلام کرد: در ادامه روند برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی، دو مورد تخلف شامل دیوارکشی و احداث بنا در اراضی زراعی روستاهای مری و دینه‌سر شناسایی و با دستور مقام قضایی قلع و قمع شد.

وی افزود: این عملیات با حضور کارشناسان امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان، نمایندگان دادستانی و نیروهای انتظامی به‌منظور تأمین امنیت و جلوگیری از هرگونه اخلال در اجرای حکم انجام گرفت.

به گفته وی، یکی از این موارد با استناد به تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و مورد دیگر بر اساس حکم قطعی موضوع ماده ۳ این قانون اجرا و اراضی مذکور به وضعیت اولیه بازگردانده شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ تأکید کرد: پس از شناسایی تخلفات و صدور اخطاریه‌های قانونی برای متخلفان، به دلیل بی‌توجهی به تذکرات و ادامه عملیات ساخت‌وساز، با هماهنگی دستگاه قضایی نسبت به اجرای حکم قلع و قمع اقدام شد.

وی در پایان با اشاره به تداوم نظارت‌ها بر اراضی کشاورزی، از شهروندان خواست پیش از هرگونه اقدام عمرانی در اراضی زراعی، نسبت به اخذ مجوزهای قانونی از مراجع ذی‌صلاح اقدام کنند تا از بروز مشکلات حقوقی و خسارات احتمالی جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://avayesimorgh.ir/?p=3346

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.