به گزارش پایگاه خبری آوای سیمرغ،
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:
🔹روغنهای تولیدی در واحدهای بدون نظارت میتوانند برای سلامت مصرفکنندگان بسیار خطرناک باشند.
🔹در این فرآیندها، احتمال استفاده از دانههای مانده، آلوده یا کپکزده وجود دارد.
🔹روغنهای سنتی که مقابل چشم مشتری تولید میشوند، معمولا تصفیه نشدهاند و ممکن است حاوی ذرات جامد، فلزات سنگین یا سایر ناخالصیها باشند.
🔹روغنهای فاقد سیب سلامت بهدلیل تصفیهنشدن، زودتر اکسید میشوند.
🔹شناسایی نشان سیب سلامت و بررسی شماره پروانه ساخت، از جمله اقدامات مهم برای خرید ایمن روغن خوراکی است.