• برابر با : Wednesday - 22 January - 2025
کل اخبار 157اخبار امروز : 0
0

شیرابه ها ۵۰۰هزار ساعت است که وارد رودخانه میشود

  • کد خبر : 2349
شیرابه ها ۵۰۰هزار ساعت است که وارد رودخانه میشود
افراد ملی، استانی و شهرستانی زیادی در این سال ها وارد محل دفن زباله شهرستان قائم‌شهر شدند تا جلوی این فاجعه محیط زیستی را بگیرند ولی نتوانستند، اکنون هم اگر همچنان تیر و ترکش‌ها سمت تنها شهرداری و شورای شهر باشد بازهم به نتیجه نخواهد رسید.  

به گزارش پایگاه خبری آوای سیمرغ،۶۰ سال است که زباله‌ها در قائم‌شهر دپو می‌شود و اکنون وضعیت فاجعه بار آن را شاهد هستیم که شیرابه‌های آن وارد رودخانه می‌شود .

وی افزود: ۵۰۰ هزار ساعت است که شیرابه ها وارد رودخانه می‌شود نمایندگان مجلس، استانداران، فرمانداران، شهرداران، بخشداران مدیران محیط زیست کدامشان تا کنون این فاجعه را حل کردند؟ چه الگویی برای رفع این معضل ارائه کردند؟

عضو شورای شهر قائم‌شهر بیان کرد: افراد ملی، استانی و شهرستانی زیادی در این سال ها وارد محل دفن زباله شهرستان قائم‌شهر شدند تا جلوی این فاجعه محیط زیستی را بگیرند ولی نتوانستند، اکنون هم اگر همچنان تیر و ترکش‌ها سمت تنها شهرداری و شورای شهر باشد بازهم به نتیجه نخواهد رسید.

این مسوول در ادامه تصریح کرد: زباله های شهرهای ارطه، کیاکلا و روستاهای شهرستان قائم‌شهر در این مکان دپو می‌شود و روزانه ۳۰۰ تن زباله وارد این مکان می‌شد پس باید همه پای کار بیایند و با همدلی جلوی این فاجعه گرفته شود.

پویامهر با کنایه به فیلم تبلیغی فرماندار سابق قائم‌شهر، خاطرنشان کرد: اگر شخصی می‌گوید مشکل پسماند در قائم‌شهر حل شده است تنها یک حرکت تبلیغاتی است چراکه این مشکل ۶۰ ساله هم چنان در قائم‌شهر وجود دارد.

وی به استفاده از متخصص‌ترین نیروهای شهرداری در پیشبرد کارهای محل دفن زباله اشاره کرد و افزود: در سال‌های اخیر بهترین و متخصص‌ترین نیروهای نا در این بخش زحمت کشیدند تا جلوی فاجعه تاحدودی گرفته شود و باید خداقوت و خسته نباشید به این عزیزان گفت.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر دوره ششم قائم‌شهر خطاب به شهرداران ارطه، کیاکلا و دهیاران قائم‌شهر، گفت: از این پس محل دفن زباله نداریم بلکه کارخانه پردازش زباله داریم و باید شهرداری ارطه، کیاکلا و دهیاران زباله ها را بصورت تفکیک به کارخانه پردازش زباله ببرند و برای رسیدن به این امر باید در فرهنگ سازی آن تلاش کنند تا مردم هم در کنار مسولان برای جلوگیری از این فاجعه کمک کنند.

پویامهر تصریح کرد: در یک عروسی ۲ تن زباله تولید می‌شود و براین فاجعه سرعت می‌بخشد از یک جا باید فرهنگ‌سازی شروع شود تا آسیب کمتر شود‌

وی در پایان خاطرنشان کرد: کاری که تاکنون توسط شهرداری قائم‌شهر انجام دادیم کامل بود ولی کفایت کار را نداشت و برای اینکه این فاجعه به اتمام برسد نیاز به همراهی و همکاری همه دستگاه ها خصوصا مردم را داریم.

لینک کوتاه : https://avayesimorgh.ir/?p=2349
  • نویسنده : فاطمه زهرا فروزان
  • منبع : آوای سیمرغ
  • 3 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0