• امروز : یکشنبه, ۱۸ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 9 November - 2025
5

هشدار درباده مصرف روغن های سنتی

  • کد خبر : 2589
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۰۹
هشدار درباده مصرف روغن های سنتی

به گزارش پایگاه خبری آوای سیمرغ، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: 🔹روغن‌های تولیدی در واحدهای بدون نظارت می‌توانند برای سلامت مصرف‌کنندگان بسیار خطرناک باشند. 🔹در این فرآیندها، احتمال استفاده از دانه‌های مانده، آلوده یا کپک‌زده وجود دارد. 🔹روغن‌های سنتی که مقابل چشم مشتری تولید می‌شوند، معمولا تصفیه‌ نشده‌اند و ممکن است […]

به گزارش پایگاه خبری آوای سیمرغ،

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:

🔹روغن‌های تولیدی در واحدهای بدون نظارت می‌توانند برای سلامت مصرف‌کنندگان بسیار خطرناک باشند.

🔹در این فرآیندها، احتمال استفاده از دانه‌های مانده، آلوده یا کپک‌زده وجود دارد.

🔹روغن‌های سنتی که مقابل چشم مشتری تولید می‌شوند، معمولا تصفیه‌ نشده‌اند و ممکن است حاوی ذرات جامد، فلزات سنگین یا سایر ناخالصی‌ها باشند.

🔹روغن‌های فاقد سیب سلامت به‌دلیل تصفیه‌نشدن، زودتر اکسید می‌شوند.

🔹شناسایی نشان سیب سلامت و بررسی شماره پروانه ساخت، از جمله اقدامات مهم برای خرید ایمن روغن خوراکی است.

لینک کوتاه : https://avayesimorgh.ir/?p=2589

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.