رئیس اداره بهزیستی سیمرغ گفت: پیرو جلسات متعددی که برگزار شد سند جامعی را در سال ۹۵ و سال جاری تهیه کردیم که این سند نقشه راه و مسیر حرکت کمیته فرهنگی و پیشگیری مبارزه با مواد مخدر شهرستان را نشان میدهد.
به گزارش سیمرغ ما، اسماعیل هدایتی در گفتوگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: همانند هر سال اداره بهزیستی شهرستان سیمرغ که دبیری کمیته فرهنگی و پیشگیری مبارزه با مواد مخدر را بر عهده دارد همزمان با پنجم تیر و هفته مبارزه با مواد مخدر برنامههایی را اجرایی میکند.
وی افزود: پیرو جلسات متعددی که برگزار شد سند جامعی را در سال ۹۵ و سال جاری تهیه کردیم که این سند نقشه راه و مسیر حرکت کمیته فرهنگی و پیشگیری مبارزه با مواد مخدر شهرستان را نشان میدهد.
رئیس اداره بهزیستی سیمرغ با تأکید بر اینکه هزینه پیشگیری کمتر از هزینه درمان است و اعتقاد اعضای کمیته فرهنگی و پیشگیری نیز تأکید به این موضوع دارد، تصریح کرد: در کمیتههای مقابله، درمان و قضایی هم این طرز فکر مطرح است و همه به کمک کمیته فرهنگی و پیشگیری میآیند چرا که اعتقاد دارند ابتدا باید پیشگیری کرد.
وی ادامه داد: در سند جامع تهیه شده ۹ راهبرد تعریف شده است.
دبیر کمیته فرهنگی و پیشگیری مبارزه با مواد مخدر سیمرغ با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه با عنوان شعار سال یکی از خروجیها و برنامههای اجرایی در هفته مبارزه با مواد مخدر است، اظهار کرد: سه عامل فردی، خانوادگی و اجتماعی از علل گرایش به مواد مخدر است.
وی افزود: یکی از مواردی که فرد به دنبال استفاده از مواد مخدر میرود بیکاری است چراکه اوقات فراغت این شخص پر نمیشود و بهطور غیرمستقیم فقر هم حاصل میشود و این عاملی برای رفتن به سمت مواد مخدر میشود.
هدایتی بابیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر مختص به گروه خاصی نیست و همه در معرض آن قرار دارند، تصریح کرد: تنها کسانی که اعتیاد سود میبرند سوداگران هستند.
وی ادامه داد: به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر نمایشگاه فرهنگ پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر با رویکرد شعار سال با ۱۲ غرفه افتتاح شد که هفت غرفه برای ادارات و دستگاههای اجرایی و پنج غرفه هم مختص به اقتصاد مقاومتی و شعار سال در نظر گرفته شده است.
رئیس اداره بهزیستی سیمرغ با اشاره به اینکه دستگاههای اجرایی بنا به رسالت خود توانستند برنامههایی را اجرایی کنند چرا که احساس کردند دولت بهتنهایی نمیتواند به مبارزه با مواد مخدر بپردازد و نیاز به همافزایی تمام دستگاهها و افراد جامعه است، اظهار کرد: باید این احساس خطر ایجاد شود که مواد مخدر پشت دربهای منازل ما است که این احساس خطر ایجادشده و به دنبال پایدار کردن آن هستیم.
وی افزود: بهزیستی بر این باور نیست که باید در محل کار خود بنشینیم و به جامعه هدف نگاه کنیم، توانستیم با رهنمودهای مدیرکل محترم مدیریت را در سطح شهر ببریم و با استفاده از نظر کارشناسان آسیبها و چالشها را شناسایی و بر اساس آن راهکار ارائه دهیم و نقشه راه تأمین کنیم.
دبیر کمیته فرهنگی و پیشگیری مبارزه با مواد مخدر سیمرغ بابیان اینکه در شورای هماهنگی مواد مخدر توانستیم سند جامع را بومیسازی کنیم، تصریح کرد: در سطح شهرستان معتاد متجاهر نداریم که از خروجی همفکریها است.
وی ادامه داد: در حال حاضر سه مرکز متادون درمانی در شهرستان داریم و در حال راهاندازی کمپ ترک اعتیاد هم هستیم.
هدایتی با اشاره به اینکه دیدار با خانواده شهیدان صالحی و خلیلی دو شهید مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیمرغ از دیگر برنامههای این هفته است، اظهار کرد: بازدید از اشتغال بهبود یافتگان، برگزاری نمایشگاه و ارائه گزارش کمیته فرهنگی و پیشگیری از دیگر برنامههای این هفته است.
وی افزود: طی سال گذشته با اعطا وام ۱۶ نفر از افرادی که اعتیاد خود را ترک کردند دست به اشتغال پایدار زدند و در سهماهه نخست سال جاری هم به هفت نفر دیگر وام اعطا شده است.