آنچه قابل بحث است سوالی است که در ذهن ایجاد میشود، آیا نام هاشمیرفسنجانی نانآور استان است یا فقط بازار گرمی برخی مسؤولان برای سوءاستفاده از نام هاشمیرفسنجانی به بهانه خدمترسانی؟
به گزارش سیمرغ ما، حدود یکماه از درگذشت آیتالله هاشمیرفسنجانی یار دیرین امام راحل و رهبری نگذشته است که غوغای زنده نگهداشتن نام یار انقلابی امام خمینی(ره) در مازندران بخشی از اخبار رسانهها را به خود اختصاص داده بود.
اخباری که نارضایتی شهروندان مازندرانی را به همراه داشت، حتی در پی برخی از مطالب درج شده از قول مسؤولان ارشد کشوری و استانی که بندر امیرآباد بهزودی منطقه آزاد میشود، از عنوان شهید آیتالله هاشمینژاد به نام آیتالله اکبر هاشمیرفسنجانی تغییر نام یابد مطرح شده بود.
اما همین موارد ضد و نقیض سبب شد تا استاندار مازندران هم مخالفت خود را مبنی بر تغییر نام این بندر اعلام کند اما دیر زمانی نگذشت که سیدعلی اکبر طاهایی استاندار سابق مازندران در گفتوگو با یکی از پایگاههای خبری تاکید بر تغییر نام بندر امیرآباد به آیتالله هاشمیرفسنجانی داشت که در این زمینه خانواده هاشمیرفسنجانی هم این تغییرات را برنتابیدند و محمد هاشمیرفسنجانی برادر آیتالله هاشمی واکنش نشان داد و در پاسخ به طاهایی در ارسال نامهای اعلام کرد «همچنان که در تماس تلفنی عرض شد ضمن تشکر از احساسات مردم منطقه، این تغییر نام به هیچ وجه مورد تائید اینجانب یا سایر خویشاوندان مرحوم آیتالله هاشمیرفسنجانی نیست لذا از مسؤولان ذیربط استدعا داریم از این تغییر نام صرف نظر فرمایند».
این گفتوشنودها در حالی بود که اعضا و مسؤولان سازمان بنادر و دریانوردی در نخستین نشست این هیأت پس از ارتحال هاشمیرفسنجانی، پیشنهاد کرد نام بندر مهم و استراتژایک امیرآباد در شرق مازندران به «بندر بینالمللی آیتالله هاشمی رفسنجانی» با نام اختصاری «B.H.R» تغییر یابد که با رای همه اعضا به تصویب رسید.
اما همچنان تب نامگذاری هاشمی رفسنجانیمازندران را رها نکرد که در هجدهمین روز از بهمن ماه امسال دبیرستان کاردانش در سوادکوه شمالی که در گذشته با نام «فدک» شهرت داشت، به نام آیتالله هاشمیرفسنجانی تغییر یافت و در مازندران معرفی شده است.
اما همچنان تنور داغ نامگذاری در مازندران گرم است و مسؤولان با شعارهایی که در آستانه سیوهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی میدهند فقط و فقط میدانداری از آیتالله هاشمیرفسنجانی است.
هر چند هیچ فرد انقلابی منکر زحمات بزرگان انقلاب اسلامی از سال ۴۲ تا حال که دهه چهارم انقلاب اسلامی را پشت سر میگذاریم نیستند؛ اما آنچه قابل بحث است سوالی است که در ذهن ایجاد میشود، آیا نام هاشمیرفسنجانی نانآور استان است یا فقط بازار گرمی برخی مسؤولان برای سوءاستفاده از نام هاشمیرفسنجانی به بهانه خدمترسانی؟
هر چند این روزها مازندران را غرق در نامگذاری میبینیم و همه را انگشت به دهان نگهداشت که خودکشی مسؤولان مازندرانی برای چیست؟ اینجا مازندران است یا زادگاه آیتالله هاشمیرفسنجانی در کرمان؟
و در پایان لازم است عنوان شود آیا نام هاشمیرفسنجانی در مازندران یعنی خدمت به مردم؟ همه این سوالات مواردی است که در آیندهای نزدیک مدیران و مسؤولان سینه چاک دولت تدبیر و امید در مازندران باید پاسخگو باشند.
بلاغ