دارنده مدال نقره مسابقات قهرمانی کشتی جهان ۲۰۱۴ ازبکستان گفت: بعد از برگشت من از مسابقات جهانی لاسوگاس مرا به ورزشگاه شهید وطنی دعوت کردند و اعلام کردند که یک واحد مغازه به من اهدا شود اما هنوز محقق نشده است.
به گزارش سیمرغ ما، المپیک ۲۰۱۶ ریو آغاز شده اما جای خیلیها در این دوره از افرادی که شانس ۱۰۰ درصد کسب مدال در المپیک را داشتند خالی است.
افرادی که امروز در گوشهای از ایران اسلامی با همه لیاقتهایی که از خود نشان دادند جایشان در ریو خالی است.
سیداحمد محمدی یکی از ستارههایی است که با توجه به تلاشهایی که کرده بود انتخاب نشد و با این انتخاب نشدن پای مصدوم خود را به تیغ جراحی سپرد.
محمدی در اتاق کناری بهادر مولایی دیگر مازندرانی بازمانده از ریو در بیمارستان اختر تهران بستری و جراحی شد و بعد از برگشت خود به مازندران، شهرستان قائمشهر و منطقه قادیکلای بزرگ به همراه جمعی از ورزش دوستان شهرستان سیمرغ به عیادتش رفتیم.
*دوره درمانم ۶ ماهه است
عضو تیم ملی ایران کشتی جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با فارس وضعیت خود را شرح داد و گفت: حدود ۶ ماه پیش پارگی رباط ACL پای راست من حدود ۳۰ درصد بود که به بیمارستان اختر و دکتر کیهانی مراجعه کردم و گفتند که میتوانم به تمرینات و مسابقات برسم البته باید مدت کوتاهی به خودم اجازه دهم تا وضعیت پایم بهتر از این شود اما بهدلیل مسابقات پیشرو و تمرینات سنگین این فرصت به من داده نشد.
وی افزود: چون همه این درد کشیدن و ماندن ۶ ماهه بهدلیل المپیک بود بعد از مشخص شدن نتیجه و اینکه قسمت نبود به المپیک بروم با خواست خود زیرعمل جراحی قرار گرفتم تا هر چه زودتر به عرصه برگردم و بتوانم سال بعد در مسابقات جهانی فرانسه کشتی بگیرم.
محمدی با اشاره به اینکه هفته گذشته در بیمارستان اختر تهران و زیر نظر کیهانی عمل جراحی من انجام شد، تصریح کرد: عمل راضیکننده بود و دکتر هم از نحوه عمل راضی بود و بعد از عمل چند روزی را به شهر خود آمدم و تا چند روز آینده دوباره راهی تهران میشوم.
وی ادامه داد: دوره درمان من ۶ ماهه است که تا پایان سال جاری هیچ مسابقه مهمی ندارم و مسابقات مهم من حوالی مرداد سال آینده است که با توکل بر خدا آماده میشوم تا افتخارآفرینی کنم.
*منش پهلوانی در کشتی عامل انتخاب این رشته
عضو تیم ملی ایران کشتی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه متولد ۲۱ دی سال ۷۰ است و کشتی را از دوران کودکی و در روستای قادیکلای بزرگ شروع کرده، اظهار کرد: بعد از مدتی که باشگاه محل زندگی من بسته شد تا ۱۵ سالگی با کمک پدرم به باشگاه کشتی قائمشهر در رفت و آمد بودم و بعدازاین سن خود به کشتی ادامه دادم.
وی افزود: کشتی و فوتبال دو ورزشی بود که در آن مهارت داشتم اما فهمیدم که با کشتی شاید بهتوان در ایران مطرح شد و پولی به دست آورد اما در کشتی منش پهلوانی وجود دارد و همهجا تو را پهلوان صدا میزنند همچنین در کشتی میتوانی با تلاش قهرمان جهان شوی و پرچم کشور خود را بالا ببری که در فوتبال این مسائل را ندیدم و به همین دلیل کشتی را انتخاب کردم.
محمدی با اشاره به اینکه خیلی از عزیزان تلاش کردند تا من به اینجا رسیدم و اگر بخواهم نام تکتک را ببرم زمان زیادی میبرد، بیان کرد: هیچوقت زحمات این افراد را فراموش نمیکنم و هر کجا هستم دعای خیر این عزیزان بدرقه راه من است همچنین برای تکتک این افراد آرزوی سلامتی میکنم.
* همهچیز در تشک کشتی نیست
دارنده مدال نقره مسابقات قهرمانی کشتی جهان ۲۰۱۴ ازبکستان خاطرنشان کرد: در سن ۱۸ سالگی و حوالی سال ۹۰ یا ۹۱ در انتخابی تیم ملی بزرگسالان اول شدم که بعد از رفتن به اردوی تیم ملی بزرگسالان کملطفیهایی شد و آن زمان فهمیدم همهچیز در تشک کشتی نیست و بیرون تشک هم کادر فنی و رئیس فدراسیون و مسائل تأثیرگذار دیگری وجود دارد.
عضو تیم ملی ایران کشتی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در آنجا دیدم مرا برای مسابقات جهانی انتخاب نکردند و بدون هیچ انتخابی نفر دوم مسابقات را به مسابقات جهانی فرستادند حدود ۶ ماه از تمرینات دور شدم با خودم گفتم وقتی نفر نخست در مسابقات انتخابی را هیچ جا نمیبرند اگر باز هم اول شوم همین اتفاق میافتد، اظهار کرد: بعد از چند ماه تمرین نکردن با خودم عهد بستم که دستکم دو سال تمرینات سفت و سخت انجام دهم تا بهجایی برسم که خدا را شکر در این دو سال توانستم تا پله نفر اول تیم ملی صعود کنم.
وی ادامه داد: در اواخر سن ۲۱ سالگی در وزن ۶۵ کیلوگرم تا سال ۲۰۱۵ نفر اول بودم اما به دلیل مشکلی که برای پای راستم به وجود آمد کمی عقب ماندم و این موضوع هم حتماً قسمت بوده که بتوانم در المپیک بعدی جبران این المپیک را بکنم.
*سیمرغ زمانی مهد کشتی بود
محمدی با اشاره به اینکه عضو تیم ملی نوجوانان بودهام و در رده سنی جوانان به دلیل تغییر وزن و سن رشد کمی از کشتی دور شدم، تصریح کرد: رده سنی جوانان در مسابقات رده ملی کشتی میگرفتم اما عضو تیم ملی جوانان نشدم.
دارنده مدال نقره مسابقات قهرمانی کشتی جهان ۲۰۱۴ ازبکستان خاطرنشان کرد: وقتی کشتی را در قائمشهر شروع کردم به شهرهای اطراف مثل کیاکلا (شهرستان سیمرغ) هم میرفتم و تمرینات من در باشگاه این شهر به زمانی برمیگردد که کیاکلا مهد کشتی استان شده بود و ورزشکاران خوبی مثل مسعود واحدی، اصغر سلیمانی، جعفر قاسمی، مسعود حسنی، صائب حسنی، هادی جانبازی و حامد اسدی در این شهر حضور داشتند.
*مسؤولان به ملاقاتم نیامدهاند
عضو تیم ملی ایران کشتی جمهوری اسلامی ایران با انتقاد از این موضوع که نمیدانم در کجای جهان با ورزشکاری که مدال جهانی میگیرد و چند سال عضو تیم ملی و نفر اول تیم ملی است اینگونه برخورد میشود، اظهار کرد: بهدلیل آسیبدیدگی که برای هر ورزشکار حرفهای پیش میآید هیچیک از مسؤولان شهر من به ملاقات من نیامدهاند.
وی افزود: من از مسؤولان شهر خودم انتظار دارم اما وقتی مسؤولان شهر من به ملاقات من نیایند مسؤولان کشوری هیچوقت نمیآیند چرا که وظیفه مسؤولان شهری است از ورزشکار شهر خود حمایت کنند.
* بیتفاوتی نسبت به ورزشکاران
محمدی با اشاره به اینکه مسؤولان شهر نسبت به ورزشکاران بیتفاوت هستند، تصریح کرد: کشتی در قائمشهر دو مدال جهانی در رده سنی بزرگسالان دارد که اولی به نقره سال ۲۰۰۲ و بابک نورزاد برمیگردد و بعدی به مدال نقره ۲۰۱۴ و برنز ۲۰۱۵ من برمیگردد.
وی ادامه داد: مسؤولان آمدند و وعدههایی مربوط به اهدا یک باب مغازه دادند که فیلمهای این صحبتها هم موجود است.
*وعده اهدا یک باب مغازه
عضو تیم ملی ایران کشتی جمهوری اسلامی ایران به شرح این موضوع پرداخت و گفت: بعد از برگشت من از مسابقات جهانی لاسوگاس مرا به ورزشگاه شهید وطنی دعوت کردند و در مقابل ۱۵ هزار نفر تماشاگر اعلام کردند که یک واحد مغازه به من اهدا شود اما به دلیل اینکه درگیر مسابقات و اردو بودم و وقت پیگیری این موضوع را نداشتم برادر و پدر موضوع را پیگیری کردند که هر دفعه با پاسخ در حال رسیدگی کارها است روبهرو میشدند.
وی افزود: حدود هفت تا هشت ماه از این موضوع گذشت که گفتن همچنین حرفی صحت ندارد و اصلاً مغازهای در کار نیست و این موضوع در شورا تصویب نشده در صورتی که برگه تصویب شده شورا را دارم.
محمدی با اشاره به اینکه بعد از این موضوع گفتند که پرداخت ۳۰ میلیون تومان تصویب شده است که به شما پرداخت شود، تصریح کرد: ابتدا یک واحد مغازه بود، بعد تبدیل به ۳۰ میلیون تومان شد و بعد از این هم حتماً تبدیل به ۱۰ میلیون یا کمتر میشود.
وی ادامه داد: پول نقد به کار من نمیآید اما مغازهای که قول داده بودند و تصویب کردند سرمایه من میشود.
*فرماندار شهرم را نمیشناسم
عضو تیم ملی ایران کشتی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه شاید باورتان نشود اما من حتی نمیدانم چه کسی فرماندار شهرم است، اظهار کرد: با هیچ شخصی تعارفی ندارم چرا که این افراد کاری برای من انجام ندادند تا از آنها خجالت بکشم یا مدیونشان باشم.
وی افزود: من نهتنها فرماندار شهرم را نمیشناسم حتی اعضای شورای شهر و شهردار را هم نمیشناسم و آنها را ندیدهام.
محمدی با اشاره به اینکه چند وقت پیش وقتی از مسابقات جهانی برگشتم رئیس اداره تربیتبدنی شهرستان با من تماس گرفت که قرار است به همراه شهردار به منزل ما میآیند که من گفتم دستتان درد نکند سلام مرا برسانید و بگویید آنها میخواهند مرا ببیند من که نمیخواهم آنها را ببینم پسدست خالی آمدن آمدنشان یا با جعبه شیرینی آمدن کاری از من دوا نمیکند، سلام مرا به آنها برسانید و بگویید دوری و دوستی، تصریح کرد: من تابهحال این مسؤولان را ندیدهام و بعد از آن هم نخواهم دید چرا که اسم این شهر را کسانی بالا میبرند که بتوانند کاری انجام دهند.
* جور همهچیز را ورزشکاران میکشند
وی ادامه داد: در این شهر جور همهچیز را ورزشکاران میکشند و در شهرمان ورزشکاران به نامی در هر رشتهای که بخواهیم حضور دارند و استعدادهای خیلی خوبی هم در شهرمان پیدا میشود اما هیچیک از مسؤولان به فکر این مسئله نیستند.
عضو تیم ملی ایران کشتی جمهوری اسلامی با بیان اینکه در این دو سالی که مدال جهانی را کسب کردم چیزی دریافت نکردهام، اظهار کرد: در اطراف من افرادی بودند که یک مدال دریافت کردند و بعد از کسب آن مدال چه بها و مزایایی برایشان در نظر گرفته شد اما در شهری که همه امکانات فراهم است مسؤولان به فکر نیستند.
دارنده مدال نقره مسابقات قهرمانی کشتی جهان ۲۰۱۴ ازبکستان خاطرنشان کرد: من فقط بهدلیل اینکه از کودکی هدفهای خاصی در ورزش و رسیدن به این اهداف داشتم وارد ورزش شدم و هیچوقت پول برای من ملاک نبوده است.
*دریافت پاداش جام جهانی بعد از ۲ سال
محمدی با اشاره به اینکه امروز پول جزئی از زندگی افراد شده و تا وقتی جیب شخص پر نباشد نمیتواند حرف خود را بزند، تصریح کرد: بهدلیل ورزشم وقت پیگیری این مسائل را ندارم و دستم بهجایی بند نیست.
وی افزود: پاداش جام جهانی ۲۰۱۴ تاشکند قزاقستان را حدود دو ماه قبل و بعد از گذشت دو سال دریافت کردم و در سه جام جهانی که حضور پیدا کردم فقط در سال دوم و توسط وزیر ورزش ۱۰ سکه دریافت و تا امروز هیچ پول یا هدیهای از کسی نگرفتهام.
عضو تیم ملی ایران کشتی جمهوری اسلامی با بیان اینکه از مسؤولان شهر کیاکلا و شهرستان سیمرغ تشکر میکنم که به ملاقات من آمدهاند، اظهار کرد: من مسؤولان شهر خود را هنوز ندیدهام اما مسؤولان کیاکلا زحمت کشیدند و به ملاقات من آمدهاند که باید از آنها تشکر کنم و بگویم جز با خوشحال کردن آنها با کشتیهایم کاری از دست من بر نمیآید.
*برای بهادر مولایی عزیز آرزوی سلامتی میکنم
وی ادامه داد: پیک هر ورزشکار حضور در المپیک است و شاید اگر من در المپیک حضور پیدا میکردم برای همیشه کشتی را کنار میگذاشتم اما شاید خداوند این تقدیر را برایم رقمزده که تا چهار سال آینده مدالهای بیشتری دریافت کنم و اگر بخواهم به مدالهای بیشتری فکر کنم به بعد از المپیک ۲۰۲۰ موکول میشود و بعد از آن تصمیم میگیرم.
محمدی در پایان گفت: برای بهادر مولایی عزیز هم حادثهای پیش آمد و بهجای اینکه هردوی ما در ریو حضور داشته باشیم از تخت بیمارستان سر درآوردیم اما با توجه به اینکه در بیمارستان اختر تهران در کنار هم حضور داشتیم برای بهادر عزیز آرزوی سلامتی میکنم و امیدوارم هر چه زودتر سلامتی خود را به دست آورد تا دوباره او را روی سکوی مسابقه ببینیم.